Erhvervs tæpper

Erhvervs tæpper

Når man starter eget firma er det vigtigt, at man udsender det rigtige signal, når nye kunder skal i hus. Dette betyder, at det er alfa og omega at få skabt flot designede virksomhedslokaler, hvor der er en god balance i indretningen, som kan skabe en god stemning og et professionelt miljø. Hos Miljøtæpper finder du flotte erhvervs tæpper, som er skabt til at kunne holde til dagligdagens slid uden at gå på kompromis med et godt design. I vores sortiment af erhvervs tæpper finder du mange forskellige farver, som alle er designet med henblik på at pryde danske erhvervslokaler. Med erhvervs tæpper fra Miljøtæpper kan du være sikker på, at du får et godt produkt i gode materialer, som har en lang levetid.

Sådan indretter du med erhvervs tæpper

Vil du gerne have erhvervstæpper fra Miljøtæpper, så er der ikke mange indretningskrav at følge. Vores erhvervs tæpper er skabt til at gå fra væg-til-væg. Dette er en anden løsning end vores løse tæpper, som kan flyttes rundt i lokalet efter velbefindende. Når du vælger en væg-til-væg løsning, så skal du ikke bekymre dig meget om, hvordan gulvet under tæppet ser ud. Med vores erhvervs tæpper, så får du en flot løsning, som kan dække alle typer af gulv. Vil du dog hellere have andet form for gulv i din virksomhed kan du finde inspiration til trægulve eller vinylgulve i vores sortiment.

Montering og vedligeholdelse

Hos Miljøtæpper kan du få leveret dine erhvervstæpper på din virksomheds matrikel. Dette betyder, at du ikke skal finde transportmuligheder, når den større mængde af tæppe skal frem. Derudover har du også muligheden for, at Miljøtæpper kommer og monterer dine nye erhvervs tæpper. På denne måde slipper du for selv at stå med opgaven, og du kan være sikker på et godt resultat. Når du vælger vores erhvervs tæpper, så er der flere forskellige muligheder for vedligeholdelse, som er vigtige at huske sig bag øret.

Du kan for eksempel vedligeholde dine erhvervs tæpper med en daglig støvsugning. Dette gør, at dine erhvervs tæpper beholder sin flotte farve, da du undgår, at snavs og skidt hænger ved i dit erhvervs tæppe. Har du større arealer med erhvervs tæppe, så kan det være en god ide at sørge for professionel rensning af tæppet en gang om måneden eller hver anden måned. Dette betyder, at dine tæpper altid er friske, og at pletter og andet ikke får lov til at sidde og lave mærker på dine erhvervs tæpper, som ikke kan komme af igen.Mangler du erhvervs tæpper til din virksomhed, så kan du booke et møde på vores hjemmeside, hvor du kan få råd og vejledning i forhold til materialer og farver, som passer til dine lokaler. Du kan til dette møde også få vejledning omkring transport og montering, for vi hjælper dig fra start til slut. Vores medarbejdere hos Miljøtæpper står altid klar til at hjælpe dig, så du nemt og enkelt kan få fat i dine nye erhvervs tæpper.