Gulve

Gulve til privat og erhverv

Gulve går aldrig af mode, og har været fast inventar i det danske hjem i årtier nu. Trægulvet er blandt andet med til at give hjemmet et naturligt udtryk, og er med til at gøre stuen og køkkenet mere indbydende. Trægulvet har været på mode længe, da designet er tidsløst og signalerer luksus på den naturlige og gode måde.

Mangler dit hjem et nyt trægulv, da gulvet knirker eller er blevet slidt, er du kommet det rette sted hen. Hos os har vi mange års erfaring med lægning af trægulve og vi har et stort sortiment af trægulve og mange andre gulvtyper, som vil kunne passe dit behov.

Gulve til alle hjemmets rum

Køkkenet og soveværelset skal ikke bruge samme type gulv, og hvert slags gulv giver forskellige fornemmelser, når man træder ned på det. Derfor er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige gulv til dine rum. Trægulv er oplagt til køkkenet og stuen, hvor linoleumsgulv er mere passende til gangen, grundet dets funktionalitet og holdbarhed. Vores sortiment indeholder alle former for gulve, og vi har ofte tilbud på trægulve, samt skarpe priser på andre gulvtyper.

Vi har mange års erfaring med at lægge gulve og finde kvalitetsprodukter. Vores medarbejdere har stor viden inden for gulve og vejleder dig gerne i valget af trætyper eller gulvtype til dit hjem og dine rum. Vi giver kompetent rådgivning og brænder for at hjælpe dig med dine spørgsmål - så vær ikke bange for at spørge os om hjælp.

Derudover er alle vores gulvlæggere faglærte og eksperter inden for feltet.

Når gulvet er lagt kan et matchende gardiner være det næste på ønskesedlen.
 

Stort sortiment af forskellige gulvtyper

Hos os kan du primært finde tre typer gulv; Laminat-, træ- og linoleumsgulve. Der er stor forskel på de tre gulvtyper, og vil gerne hver deres fornemmelse alt efter hvilken rum, de bruges i.

Trægulve er en af de mest populære gulvtyper, og det skyldes, at det giver en naturlig fornemmelse i rummet, samtidig med at trægulve kan komme i mange forskellige træsorter. Det vil give dit hjem et unikt udtryk.

Laminatgulve er slidstærke gulve, der er funktionelle og nemme at vedligeholde. Laminatgulve er ikke produceret af træ eller sten, men imiterer udtrykket af disse og er derfor ofte en billigere løsning, der giver samme udtryksmæssige fornemmelse. Laminatgulve er nemme at vedligeholde og rengøre.

Til sidst har vi linoleumsgulve, som er praktiske og har stor personlighed. Samtidig er linoleum en miljøvenlig løsning, da produktionen og lægningen af linoleum ikke er miljøskadende.

Vedligeholdelse af gulvet

Vedligeholdelsen af gulv afhænger af hvilken type gulv, du har lagt. Trægulv kræver mest vedligeholdelse, da det kræver behandling med visse produkter og i værste fald en afslibning, for at kunne bevare sit udtryk over en lang periode. Men den daglige vedligeholdelse af alle tre typer gulv kræver det samme. Ugentlig støvsugning og månedlig vask af gulvet - uanset type - er med til at bevare kvaliteten og den gode stand af dit gulv.