Gulvtæpper

Gulvtæpper til ethvert behov

Kvalitets gulvtæpper går aldrig af mode, og i de senere år er gulvtæpper igen blevet mere populære i de danske hjem. Gulvtæpper giver en anden fornemmelse i hjemmet end trægulv eller laminat-gulve, de holder bedre på varmen og er mere lyddæmpende, så akustikken i rummet forbedres. Der findes mange forskellige typer gulvtæpper, hver med deres stil og indflydelse på rummet, og det er derfor vigtigt, at du vælger netop det udtryk, du ønsker i dit hjem - mulighederne er mange i vores store sortiment af gulvtæpper.
 

Gulvtæpper til alle hjemmets rum

Står du og mangler et gulvtæppe til børneværelset, stuen eller måske kælderen? Hos os kan du få væg til væg gulvtæpper i forskellige stilarter og forskelligt materiale, så du netop kan få den fornemmelse af rummet, som du går og ønsker dig. Det er nemlig ikke alle tæppetyper, som er lige gode til hvert rum. Derfor har vi opdelt vores tæppekategorier, så du nemt kan finde rundt i hvilket tæppemateriale, der passer til hvor i hjemmet. Vores sortiment af Sisaltæpper er for eksempel godt til rum, hvor der er meget trafik, som i gangen - da tæpperne er fremstillet i naturfibre og derved slidstærke.

Vores store sortiment indeholder blandt andet væg til væg tæpper og mindre tæpper til børneværelset, som kan engagere dit barn på en anden måde end et trægulv vil kunne. Se nærmere i vores sortiment, hvor der både er gulvtæpper til drenge og piger.

Gulv til erhverv og græsplænen

Er tæppet på jobbet ved at være slidt? Så tilbyder vi også væg til væg gulvtæpper til erhverv, hvor vi kan levere store mængder gulvtæppe til dit kontor eller bygning. Vi har stor erfaring med opsætning af gulve for erhvervskunder, og vi har eksperter i gulve og gardiner også - hvis dit kontor mangler en overhaling, er du kommet til det rette sted. Vi kan hjælpe med at indrette kontoret med alt fra tæpper til gardiner - så tag kontakt og få et godt tilbud.

Udover vores gulvtæpper tilbud, har vi også altangræstæpper i vores sortiment. Alle vores altangræstæpper tåler udendørsbrug året rundt og er oplagt til hjem, som ingen have har og gerne vil have følelsen af grønt areal.

Vedligeholdelse og rengøring af gulvtæpper

Vedligeholdelse og rengøring af gulvtæpper er vigtigt for at dit gulvtæppe holder sig pænt og rent i så lang tid som muligt. Der er forskel på vedligeholdelse og rengøring af gulvtæpper, og det er vigtigt at skelne mellem de to. Vedligeholdelse af gulvtæpper er den ugentlige aktivitet at støvsuge eller feje gulvtæppet, som er med til at bevare gulvtæppets kvalitet og stand i så lang tid som muligt. Rengøring af gulvtæppet er en længere proces - ofte dyrere proces - som indebærer en rensning af gulvtæppet.

Ved korrekt vedligeholdelse af gulvtæppet kan du mindske hyppigheden af rengøring. Vedligeholdelse af gulvtæpper kræver ikke andet end en god støvsuger og grundig støvsugning.

Vi har også tilbehør til opsætning og rengøring af gulvtæpper