Historie

Vores historie siden 1976

Miljø Tæpper Gulve og Gardiner Aps har siden 1976 stået som garant for en god handel af tæpper, gulve og gardiner. Vi har skabt et bredt kendskab til de absolut bedste produkter indenfor tæpper, gulve og gardiner, igennem vores mange år i branchen, og er i dag leveringsdygtige i komplette løsninger - vi leverer og monterer alt inden for gulvbelægning; tæpper, vinyler, LVT-gulve, laminatgulve og trægulve, til private såvel som til erhverv. Miljø Tæpper, Gulve og Gardiner Aps er specialister i boligindretning og vi tilbyder alle vores produkter i god kvalitet, samt en høj grad af service, til overkommelige priser.

Fra enmands virksomhed til et familieforetagende

Miljø Tæpper Gulve & Gardiner Aps blev etableret i 1976 af direktør Per Achen - dengang under navnet “MAL & BO”, hvor farver, tapeter, tæpper og andre gulvbelægninger var størstedelen af vores sortimentet. I år 2008 blev virksomheden et familieforetagende, der med et navneskift til “Miljø Tæpper & Gulve Aps” gik fra ikke udelukkende at bestå af Per Achen som direktør, men fik hustru Anne Marie og døtrene Patricia og Josefine, samt sønnen Kristoffer med på holdet. Patricia og Josefine sidder til daglig i bogholderiet og marketingafdelingen, og Kristoffer varetager en funktion som chefmontør i firmaet. Dertil blev det besluttet, efter flere forespørgsler fra vores kunder, at tilføje gardiner, og dertil solafskærmninger, til vores sortiment.

En virksomhed i rivende udvikling

Siden 2008 har vores virksomhed været i rivende udvikling og vi har etableret to store butikker i Rødovre og Kastrup, på hhv. 1600 kvadratmeter og 1200 kvadratmeter. Vores virksomhed har med sin position sat sit aftryk i branchen - både ved at ekspandere og udvikle firmaet til to store butikker med dertilhørende stort personale, der alle besidder mange års erfaring indenfor hvert deres fagområde - og ved altid at give vores kunder en god service.

Opbygning af et kompetent medarbejderstab

Med vores yderst kompetente medarbejderstab, garanterer vi at vores kunder altid modtager den bedste service. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, uanset om det gælder et mindre eller større indretnings- eller boligprojekt. Vi sørger for at finde den helt rigtige løsning for dit projekt - i samarbejde med dig. Vores medarbejdere er faguddannede og yder derfor den absolut bedste service indenfor deres specifikke fagområde, og giver dig god og nyttig information til dit boligprojekt.

Vi satser på en fortsat lys fremtid

Miljø Tæpper Gulve & Gardiner Aps har med sin 44 års erfaring skabt et stærkt netværk af kompetente leverandører, der sørger for at levere materialer og produkter i god kvalitet. Hos Miljø Tæpper & Gulve sætter vi en dyd i at overholde vores aftaler med vores kunder, samt skabe nogle gode kunderelationer, der er baseret på fælles tillid og rigtige løsninger, i processen. Vi satser på at vores virksomhed går en lys fremtid i møde, med et fortsat godt samarbejde med faste, såvel som nye kunder.