Laminatgulve

Laminatgulve – Fra BerryAlloc til Tarkett og Swiss Krono

Projekt nye gulve er ofte omstændigt samtidig med, at det kræver en række større og gennemtænkte beslutninger. Det er trods alt ikke hver dag, man skifter gulv.
Det er derfor vigtigt, at du vælger den helt rigtige model første gang. Det kan dog være svært at vælge mellem alle de flotte laminatgulve, der findes. Og derfor stiller vi altid vores gulvekspertise til rådighed, hvis du skulle være i tvivl om det mindste. Uanset om du er på udkig efter et laminatgulv med egetræslook eller et sildebenslaminatgulv, hjælper vi gerne.
Laminatgulvet er perfekt til dig, der ønsker et flot og funktionelt gulv, som holder i mange år. Laminatgulve har ry for at være slidstærke - uanset konstellationen derhjemme. Det holder til småbørn, der spilder ud over det hele. Det holder til Fido, der løber ind og ud ad døren med beskidte poter. Det holder til det hele.
Det er med andre ord muligt at finde et gulv, der både er pænt, præsentabelt og præstationsdygtigt. Find inspiration her på siden eller besøg vores webshop for at finde dit nye laminatgulv.


Derfor er laminatgulve en god idé

Laminatgulve er et kombineret materiale, som på overfladen kan efterligne originale materialer såsom klinker, sten og træ. Derfor kan du tilegne dig et gulv, som har netop det udseende, som du ønsker, men samtidig er af et stærkere materiale. Således får du et gulv, som for eksempel ligner et originalt trægulv, men faktisk kun er et print af et. Det er simpelthen det bedste fra to verdener.
Denne type gulv findes i alverdens forskellige varianter, og derfor får du med laminatgulve et naturtro materiale, hvor du kan skabe din helt egen stil til din bolig. Vi har sildebenslaminatgulve, mørkt eller lyst laminatgulv, gråt eller hvidt laminatgulv – vi har mange forskellige typer.
Du kan også personliggøre din bolig yderligere med vores store udvalg af diverse gardiner, hvor du med garanti vil kunne finde noget til vinduerne, som passer til gulvet.Laminatgulve - Det sikre valg

Laminatgulve er for dig med børn, kæledyr, eller hvis du selv er lidt af en klodsmajor. Laminatgulve kan nemlig tåle lidt af hvert og er noget af det mest slidstærke, du kan finde inden for gulve.  
Gulvet kan betegnes som værende hverdagens gulv, da det imødekommer skidt og snavs, som du med lethed er i stand til at rengøre på dette gulv. Derfor bliver laminatgulve ofte også betegnet som et meget praktisk gulv, da det netop er i stand til, at børnene skramler med LEGO-klodser, eller at hunden sætter kløerne i, eller du selv kommer til at trække spisebordsstolen hen ad gulvet.
Eksemplerne er mange, og du kan garanteret sætte dig ind i følelsen af at se et ordentligt hak eller en ridse blive lavet, som skærer lidt i hjertet. Laminatgulve har evnen til at eliminere netop den følelse, og så har du én mindre bekymring i hverdagen. Laminatgulve har en utrolig god og lang holdbarhed, og derfor kan du også regne med et flot gulv mange år ud i fremtiden. 

Laminatgulvet kan bruges til mange rum

Leder du efter en type gulv, der kan anvendes i så mange forskellige rum som muligt, er laminatgulvet en god løsning til dig. Det er slidstærkt, tåler lidt af hvert, og så kan du tilpasse udseende stort set lige, som du vil have det.
Det kan bruges i alle rum, men egner sig ikke godt til vådrum med høj fugtighed. Ser man dog bort fra badeværelset, vil du kunne lægge laminatgulve fra bryggers gennem køkkenet og hele vejen ud til børneværelserne. 
Farverne på dit laminatgulv kan desuden bruges til at binde indretningen i dit hjem sammen. Et mørkt eller lyst laminatgulv kan fx være med til at dæmpe eller forstærke lyset i et rum. 
 

Spørgsmål til laminatgulve

Sidder du med spørgsmål til, hvilke sildebenslaminatgulve vi har, størrelser på de forskellige modeller eller materialer, er du altid velkommen til at kontakte os både på telefon, e-mail og via vores kontaktformular.
Ønsker du råd, vejledning eller inspiration til dit nye gulvprojekt, assisterer vi også gerne med det. Alternativt kan du tage et kig på vores webshop og kigge blandt vores mange forskellige typer af laminatgulve.