Løse tæpper

Løse tæpper

Nogle gange er løse tæpper bare prikken over i’et, når det kommer til at fuldende din boligindretning. De giver det sidste touch og er typisk med til at give rummet charme og personlighed. Løse tæpper kan gå hen og blive det helt unikke element i dit hjem. Har du nogensinde besøgt nogle af dine venner og kigget beundrende på deres løse tæppe under sofabordet?
Det er fordi løse tæpper kan fungere som en slags små kunstværker, der kan have så stor effekt, at de kan ændre et helt udtryk i dit rum. De spiller harmonisk ovenpå dit trægulv, og fleksibiliteten giver dig mulighed for at flytte dem rundt, som det passer dig.

Indret med løse tæpper

Du har uendelig mange muligheder, hvis du vil indrette med løse tæpper. Du kan overveje, hvilken farve, du er på udkig efter. Hvis du for eksempel har et lyst vinyl gulv , kan du lege med kontrasterne og vælge et mørkere løst tæppe. Det vil pryde dit hjem. Du kan også lege med form, størrelse og materiale. Til et flot, aflangt spisebord kunne du med fordel vælge et matchende aflangt tæppe, som eventuelt er vævet. Et rundt tæppe vil klæde et rum, der ellers er indrettet meget enkelt og minimalistisk. Det giver en god balance i rummet og er med til at give den ellers kantede indretning et varm og charmerende twist. Leg med farverne i rummet, således dit løse tæppe matcher en vase eller et maleri. Det giver god harmoni for hele rummet. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser. Tænk derudover også, hvilket rum dit nye, løse tæppe skal ligge i. Det kan være rart med et ekstra stort, blødt tæppe ovenpå dit laminat gulv  i soveværelset. Det gør vintermorgenerne lidt mere behagelig for dine kolde tæer. Typisk er det oplagt med et fladt og mere slidstærkt tæppe, når der er tale om entré og gang. Vælg her et tæppe, der kan holde til mere slid.

Find løse tæpper tilbud

Hold øje med vores hjemmeside for at finde gode tilbud på løse tæpper. Ligegyldigt hvilket tæppe, du vælger, er du sikret et kvalitetstæppe. Vi sætter en ære i levere smukke tæpper i god kvalitet. Med et løst tæppe har du stadig mulighed for at vise dit gulv frem. Derudover kan de rykkes rundt nemt og hurtigt, hvilket egner dem til at være en fleksibel løsning frem for væg til væg tæpper . Rigtig mange foretrækker et bart gulv, men synes, at det hurtigt kan komme til at virke koldt og upersonligt. De løse tæpper er derfor en smart løsning til flere årsager. Husk også, at tæpper har en anden funktion ved at beskytte dine gulve mod hverdagens brug og stød. Det kræver en vis indsats at holde dit eventuelle trægulv pænt og fri for skrammer. Overvej derfor tæppe under dine tunge møbler, så du kan undgå hakker og ridser i den ellers flotte overflade.