Om os

Om os

Vores virksomhed har eksisteret siden 1976, og dertil stået som garant for en god handel af tæpper, gulve og gardiner. Vi har skabt et bredt kendskab til de absolut bedste produkter indenfor tæpper, gulve og gardiner, igennem vores mange år i branchen. Dette betyder at vi i dag er leveringsdygtige i komplette løsninger, samt leverer og monterer alt inden for gulvbelægning; både tæpper, vinyler, LVT-gulve, laminatgulve og trægulve, til både private såvel som erhverv. Miljø Tæpper, Gulve og Gardiner Aps er specialister i boligindretning og tilbyder alle vores produkter i god kvalitet med en bæredygtig omtanke, samt en høj grad af service, til overkommelige priser.

Grøn omtanke og socialt ansvar internt i virksomheden

I vores virksomhed stiller vi krav til samtlige af vores leverandører, såvel som medarbejdere, om at overholde og imødekomme menneske- og arbejdstagerrettighederne. Dette betyder at dem vi samarbejder med, leverandører såvel som andre samarbejdspartnere, sørger for at tænke over samt forbedre sociale og miljømæssige forhold, i et samarbejde med os. Dertil arbejder de systematisk med miljø- og klimaledelsen internt i virksomheden.

Miljøbevidsthed og grøn omtanke i højsædet

Som vores navn antyder, går vi meget op i miljøet, og vil gøre vores bedste for at sikre en grønnere fremtid. Derfor er alle vores produkter og ydelser af social- og miljømæssig dimension, hvilket betyder at bæredygtig omtanke er en vigtig værdi i vores virksomhed, og især når der skal tages beslutninger i virksomheden. Stort set alle vores leverandører er CO2-neutrale og går meget op i at genbruge deres ressourcer, i så stor udstrækning at størstedelen er C2C-certificeret, hvilket betyder at der tages afstand fra “brug og smid væk”-tankegangen, og i stedet er der fokus på at opføre sig mere ansvarligt miljømæssigt, ved at behandle affald som en ressource, der skal genbruges.
Hos Miljø Tæpper sørger vi for at sortere pap og plastik på genbrugsstationer, så hver en ressource genbruges. Vi har også en container, hvor en af vores leverandører kan hente vinyl-rester og genbruge disse i videre produktioner.

En lys fremtid med bæredygtige løsninger som kerneværdi

Miljø Tæpper Gulve & Gardiner Aps har med sin 44 års erfaring skabt et stærkt netværk af kompetente leverandører, der sørger for at levere materialer og produkter i god kvalitet, samt sikret kunderelationer i både det private såvel som erhverv. Hos Miljø Tæpper & Gulve sætter vi en dyd i at overholde vores aftaler med vores kunder, samt skabe nogle gode kunderelationer, der er baseret på fælles tillid og rigtige løsninger, i processen. Vores succes i Miljø Tæpper Gulve & Gardiner Aps skyldes blandt andet en vigtig komponent og indstilling: ”jeg har en faglig stolthed og aftalerne bliver overholdt” - dette er et motto og en forretningsstrategi, som vi forsøger at efterleve.

Vi satser på at vores virksomhed går en lys fremtid i møde, med et fortsat godt samarbejde med faste, såvel som nye kunder.