Rest partier

Rest partier

Hos Miljøtæpper kan du finde gode tilbud i vores rest parti. På vores 1600 kvadratmeter store butikgulv er der gode tilbud på vores almindelige varer, men du finder også ekstra gode tilbud på vores rest partier, hvor du kan finde gulv, tæpper og meget andet. I vores rest partier kan du spare helt op til 80 %, men det gælder om at være først til mølle for at få fat i de bedste tilbud. Der er altså ekstra store besparelser at finde, når du lader dig inspirere at vores rest partier.

Hvad finder du i vores rest partier?

Når du lader dig inspirere i vores rest parti, når du skal indrette i hjemmet, så kan du finde mange forskellige varer. Vi har mange forskellige typer af løse tæpper i gode materialer. Disse tæpper kommer i mange forskellige farver alt efter varelager på vores rest partier. Dette gør sig også gældende for vores mange typer af trægulve, hvor du kan være heldig at finde lige præcis den sort i vores rest partier, som du mangler til måske stuen eller entrén. Det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvordan du indretter dit hjem, og vi står altid klar til at guide dig, når du går på jagt i vores rest partier.

Lad dig inspirere af vores rest-partier

Der skal være plads til udfoldelse og fri fantasi, når du handler hos Miljøtæpper. I vores rest partier er der som nævnt mange forskellige typer af varer, og med de forskellige muligheder for kombinationer af fantastiske tilbud, kan vores rest partier blive din løsning i hjemmet. Hos Miljøtæpper er vores restpartier spredt over to forskellige etager, og selv om varerne ikke er i vores faste sortiment, så står vi stadig klar med en bred vifte af viden om varerne i vores rest partier. Du kan for eksempel også finde forskellige kataloger i vores butik, hvor du kan se forskellige muligheder, når det kommer til brugen af produkterne i vores rest partier. Der er altså ingen grænser for, hvordan du lader dig inspirere, når du tager en tur i Miljøtæppers rest partier.

Book en tid til vejledning og hjælp

Der kan være mange forskellige ting omkring vedligeholdelse og montering af vores varer, som kan være gode at tage med sig hjem. Derfor kan du som kunde booke en tid med en af vores effektive medarbejdere, som kan hjælpe dig, når du skal finde ting til dit hjem i vores sortiment af rest partier. Vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde lige præcis det vinylgulv, som du har brug for eller måske er du på jagt efter andre gode tilbud. Vores medarbejdere lægger et stort arbejde i, at du går hjem fra butikken med et smil på læben og en vished om, at du har fået den gode service, som du har krav på, når du handler hos Miljøtæpper.