Rullegardiner

Rullegardiner

Hos Miljøtæpper kan du finde flotte rullegardiner, som er designet til at passe ind i det danske hjem, hvor der er fokus på godt design og gode materialer. Vores rullegardiner kommer i flere forskellige farver, som gør det nemt for dig at vælge den, som passer ind i dit hjem. Vores rullegardiner er lavet af holdbare materialer, som gør, at de har en lang levetid, efter de er blevet sat op i dit hjem. Vores rullegardiner er designet, så rullemekanismen i gardinerne kan holde til det faglige slid, som de udsættes for hver eneste dag.

Indret med rullegardiner

Hos Miljøtæpper kan du, som allerede nævnt, finde flere forskellige typer af rullegardiner. Rullegardiner er specielt godt egnede som en del af af indretningen i soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset, hvor vinduerne som regel skal mørklægges, og vinduerne ikke er så store, at det giver mening med lamelgardiner. I vores sortiment finder du både rullegardiner mørklægning og rullegardiner efter mål. Dette gør, at du kan få specialtilpasset dine rullegardiner, så de passer til dine vinduer. Dette giver et flot helhedsindtryk i soveværelset, og kombinerer man vores gardiner med et flot trægulv eller løst gulvtæppe, så kan du hurtigt opnå et smukt resultat i dit hjem.

Med eller uden mørklægning?

Skal du bruge dine rullegardiner i køkkenet eller i stuen, så er der ikke behov for mørklægning. Her er det godt, hvis der kommer en anelse lys igennem dine rullegardiner, da dette giver en behagelig fornemmelse og stemning i rummet. Er dine rullegardiner dog til børneværelset eller til soveværelset, så er det en god ide at finde nogle mørklægningsrullegardiner, som kan skærme for morgen- og aftensol, så det er nemmere at opnå den bedste søvn muligt. Rullegardiner med mørklægning kan skærme meget for lyset uden for, mere end du for eksempel ville finde hos plissegardiner eller persienner.

Sådan plejer du dine rullegardiner

Når du får dine rullegardiner med hjem, så er det en god ide, at du sætter dig ind i, hvordan du kan give dem det bedste liv muligt i dit hjem. Når du køber rullegardiner, så er det ikke nødvendigt med mere end en aftørring med en ren, lunken klud, første gang du ruller dem ned. Dette gør, at du fjerne overskydende farve fra dine gardiner, så de ikke smitter af på dine hænder eller andet omkring dem. Det er også en god ide, hvis du anskaffer dig rullegardiner med mørklægning, at dine rullegardiner ikke står unødvendigt i direkte sol. Dette kan have en negativ effekt på udseendet af gardinerne, og det er derfor en god ide at rulle dine rullegardiner op, når de ikke er i brug. Dette vil give dem en længere levetid, hvor de bevarer deres flotte farve, som de havde, den dag du købte dem.

Der er altså flere forskellige løsninger, når det kommer til gardiner, og det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvordan du kan udnytte dem i dit hjem. Husk på at du altid kan finde råd og vejledning hos Miljøtæpper.