Tæppefliser

Tæppefliser

Hvis du tænker, at væg til væg tæpper begrænser dig i at udfolde dig kreativt, er tæppefliser måske din bedste løsning. Med tæppefliser har du frit spil, og du kan derfor kombinere frit af alverdens farver. De mange muligheder gør, at du kan sætte et personligt præg på både din bolig og virksomhed. Det er den praktiske og mest fleksible tæppeløsning. Tæppefliser kendetegner sig særligt ved at være slidstærke. Hos Miljøtæpper garanterer vi tæppefliser af høj kvalitet, der skåner dit gulv og pryder din indretning.

Indret med tæppefliser

Med tæppefliser kan du kombinere i alverdens farver og opnår derved et personligt præg på din indretning. Du kan lade kreativiteten få frit spil, når du vælger at mixe og matche med de forskellige farver af tæppefliser, vi udbyder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Tæppefliser er løsningen til dig, der ikke vil begrænse dig af det typiske gulvtæppe, hvor tæppet dækker hele rummet. Når det er sagt, har du også rig mulighed for at vælge en løsning, hvor du monterer dine tæppefliser i samme farve. Hvis du har et rum med trægulv, kan du lege med indretningen. Da tæppefliser lægges som fliser, kan du montere tæppefliserne i samme rum med trægulvet. Selv ensfarvede tæppefliser vil skabe et spændende udtryk.
Tæppefliser er også rigtig populære på arbejdspladsen, da de først og fremmest er med til at skabe en hyggelig arbejdsatmosfære. Derudover er de nemme at gøre rene. Det sparer dig både tid og besvær i hverdagen.

Vi giver gode tæppefliser tilbud

Her hos Miljøtæpper kan du finde kvalitetssikre tæppefliser. Hold øje med vores hjemmeside for at finde et godt tilbud. Derudover står vi altid klar til at hjælpe dig med rådgivning af valg og montering af tæppefliser. Vi drømmer alle om en holdbar og slidstærk gulvbelægning. Det er præcis, hvad du får med tæppefliser. De kendetegner sig ved at være flade som vinylgulve, men er samtidig et godt alternativ til væg til væg tæpper. De kan holde til mere slid og brug.

Tæppefliser montering

Tæppefliser monteres på samme måde som andre fliser. De har desuden den fordel, at enkelte fliser kan skiftes ud. Det betyder, at i tilfælde af slid eller eventuel genstridig plet, kan du med nøjes med at udskifte en flise af tæppet. Det kan du overveje, når du sammenligner med væg til væg-tæpper. Vi leverer tæppefliser, der egner sig både til det private, men er også velegnet til moderne kontormiljøer. Det er en af de mest fleksible gulvløsninger, der giver nem adgang til gulvet under tæpperne. På kontorer skal der være mulighed konstante forandringer. Med tæppefliser får du nem adgang til kabelgulvet i tilfælde af, der skal laves nye indstillinger. Vores tæppefliser er både nemme at håndtere og montere. De vejer mindre end andre traditionelle fliser, men har en fast, tekstil bagside.

Leg med farverne i din indretning. Hvis det er til privaten, kan du eventuelt vælge tæppefliser ude i entréen. På kontoret fortjener du og dine kollegaer at arbejde i en hyggelig arbejdsatmosfære, hvilket lækker indretning og god akustik er med til at skabe.