Vinylgulve

Vinylgulve

Vinylgulve er en overvejelse værd, hvis du står og mangler nyt gulv som gerne må være både personligt og let at vedligeholde. Vinylgulve er stilfulde, robuste og nemme at rengøre. Vinylgulve er lette at lægge, og især hvis du vælger vinylgulve med kliksystem. Vælger du denne løsning, kan gulvet lægges ovenpå det gamle gulv, såfremt det er plant og hårdt.
Vinylgulve er et plastmateriale, men hos Miljø Tæpper & Gulve gør vi, hvad vi kan for at være miljøbevidste. Derfor er vores vinylgulve også fremstillet uden ftalater og ekstremt lave emissioner. Vælger du et vinylgulv med kliksystem, kan det også lægges uden lim, som er med til at sikre et sundt indeklima.

Spar tid på rengøringen med vinylgulve

Vinylgulve er meget populære hos både virksomheder og private, da det er nemt at vedligeholde og rengøre. Deres robusthed er også med til at gøre dem populære, især blandt børnefamilier, da de slipper for de bekymringer, der kan være forbundet med mere sarte gulve, såsom trægulve.

Det er også blevet meget populært at bruge vinylgulve i køkkener og badeværelser på grund af deres lave vedligeholdelse. Spilder du eksempelvis vand kan det let tørres væk, uden at det efterlader nogle pletter. Ved vinylgulve badeværelse og vinylgulve til køkken behøver du heller ikke at bruge skrappe rengøringsmidler, for at gøre det rent. Oftest kan du nøjes med vand og eventuelt opvaskemiddel. Dette gør det nemt og bekvemt at indrette sine rum med et vinylgulv.

Få mere tid til indretning

Fordi et vinylgulv er nemt at lægge, kan du få endnu mere tid til den øvrige indretning. Nogle kan være bekymret for, at vinylgulve ikke kan bidrage med den samme charme og stilfuldhed, som eksempelvis laminatgulve kan. Der er dog ingen grund til denne bekymring, da vinylgulve kan købes i flere forskellige design, så du kan finde det, der passer bedst til dit rum, hvad enten det er badeværelset, køkkenet eller et tredje rum, hvor et praktisk gulv både kan være tidsbesparende og økonomisk besparende i længden.Vinylgulve egner sig ikke kun badeværelser og køkkener. Eftersom de er bløde og lydløse at gå på, kan de med fordel også bruges i soveværelset, på børneværelset eller i stuen, hvor du kan pifte indretningen ekstra op med løse tæpper. Med mere tid til at tænke på den øvrige indretning kan du også overveje hvilke gardiner, der vil komplementere rummet bedst. Vil du gerne have et mørkt vinylgulv, kan du eksempelvis overveje lamelgardiner, da du med dem kan bibeholde et stort lysindfald. Vil du hellere have et lyst vinylgulv i et rum, hvor der ellers er meget lyst, kan du overveje persienner, som kan dæmpe mere for lysindfaldet, så du kan få et mere afdæmpet og hyggeligt rum, som stadig virker lyst.

Er du interesseret i et vinylgulv, står vi klar til at give dig et tilbud, samt gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde det gulv, der passer til dit hjem og dine behov.