Gardiner

Gardiner til alle slags hjem

Gardiner kan transformere hjemmet og være med til at gøre hjemmet mere personligt. Der findes mange forskellige typer gardiner, og hver typer har hver deres praktiske fordel, men også forskellige stilarter. Gode gardiner skal ikke bare skygge for solen, men derimod også være med til at binde rummet sammen til en samlet helhed.

Hos os har vi et stort udvalg af alle slags gardiner i forskellige størrelser og længder, så hver type kan tilpasses til netop dit behov. Gardiner kommer i et varieret udvalg, herunder som plissegardiner, mørklægningsgardiner og panelgarderinger, samt mange flere forskellige typer.

Husk at vi også har tilbehør til boligen og hjemmet.

Gardiner til soveværelset

I princippet passer alle gardiner til alle rum, men der er nogle modeller og typer, som fungerer bedre i visse rum end i andre. For eksempel er soveværelset et sted, hvor man ofte gerne vil have mørklagt rummer helt, for bedre at kunne sove, selvom solen skulle stå tidligt op. Derfor kan man med fordel vælge en gardintype, som mørklægger rummet fuldstændig. Her vil et rullegardin eller panelgardin være mere oplagt. Hvis vinduerne i dit soveværelse er længere end bredere vil et panelgardin ofte være at foretrække.

Nogle gange kan det være nødvendigt, at åbne vinduet i soveværelset, specielt i de varme måneder, og her kan det være en fordel at have et myggenet. Vores store sortiment tilbyder også myggenet i forskellige størrelser, som er nemme at montere.

Gør stuen komplet med flotte gardiner

Modsat soveværelset vil man oftest gerne have noget lys ind, selvom solen står skarpt ind ad vinduerne. Der er heldigvis mange typer gardiner, som stadig lukker lys ind efter, de er blevet trukket for.

Det kan blandt andet plisségardiner og duetter. Disse gardintyper lukker lys ind samtidig med at de tager den værste skarphed for solen, som gør at du ikke skal knibe øjnene sammen, når du befinder dig i stuen. Derudover kan lamelgardiner og silhuette-gardiner betjene samme effekt, men gøre det på en anden måde. Der er mange forskellige gardintyper, og det kan være svært at finde den helt rigtige til dit hjem. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os for hjælpe. Vi har gardin konsulenter til rådighed, som er eksperter i gardinløsninger og står klar til at hjælpe dig med dine behov og spørgsmål.

Kvalitetsgardiner og elektriske løsninger

Hos os sælger vi kun gardiner af højeste kvalitet. Vi har valgt kun at forhandle to mærker: Luxaflex og Faber. Begge disse gardinmærker 100% danske. Vi har valgt disse to gardinproducenter, da de producerer gardiner i højeste kvalitet med et nordisk design, som passer ind i alle hjem.

Størstedelen af vores gardiner kan monteres med en elektronisk løsning, hvilket med andre ord vil sige, at du ikke behøver rejse dig for at rulle dine gardiner op eller ned. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at elektroniske løsninger skal installeres af en autoriseret el-installatør, medmindre der er tale om produkter med plug-in strømforsyning. Hvis du er i tvivl, forhør dig hos en af vores eksperter.

Skal stuen eller hjemmet piftes endnu mere op, har vi et stort udvalg af trægulve og gulvtæpper.