Væg-til-væg tæpper

Væg-til-væg tæpper

Tæpper fås i alverdens størrelser og udgaver og giver varme til enhver bolig. Selvom flere og flere foretrækker træ eller fliser som gulvbelægning i hjemmet, så kan væg-til-væg tæpper være et fordelagtigt valg til flere af husets rum. På siden finder du et stort udvalg af væg-til-væg tæpper i flere kvaliteter, såsom væg til væg tæpper uld.  

Indret boligen med tæpper

Tæpper er en god måde at få varme ind i hjemmet, men tæpper i farver kan også give liv til boligen. Du kan få et elegant og eksklusivt hjem med tæppekollektionen Epoca Texture, som findes i farver såsom blomme og en vintage blå. Flotte og lette gardiner i samme farvenuancer vil komplementere det samlede udtryk. Ønsker du en flot kontrast til dine mørke og tunge møbler, kan du med fordel gå efter AW's kollektion; Vibes Saxony i en cool karrygul. Væg-til-væg tæpper egner sig godt til flere af hjemmets rum, som for eksempelvis spisestuen. Tæppet sikrer, at både dine, og dine gæster, fødder forbliver varme under lange middage. Væg-til-væg tæpper er også gode til børneværelset og findes i adskillige farver og mønstre. Et vejbanetæppe med bymotiv tilfører humor til børneværelset, og sikrer mange timers leg for de mindste. Tæpper på børneværelset er en rigtig god idé, da

Tæpper til arbejdspladsen

Væg-til-væg tæpper egner sig også godt til erhvervsmæssige indretninger. I disse tilfælde er det ikke nødvendigvis farvede tæpper, der er at foretrække, men også på arbejdspladsen skaber tæpper varme og en hyggelig atmosfære. Det er muligt at finde tæpper i forskellige prisklasser, og Danfloor Baltic Basic og MAXIMAL 2000 er to gode eksempler på solide tæpper til en god pris. Ønsker du eksklusive tæpper til dit firma er Fletco Højer Kontrakt Original et oplagt valg. Tæppet er en sand klassiker indenfor tæppeverdenen og har eksisteret siden 1899. Desuden findes tæppet i 12 forskellige farver, så det er muligt at finde et tæppe til enhver slags virksomhed. Arbejder du i en kreativ branche eller tilbyder du terapi, kan farvede tæpper være oplagte til venteværelset eller til et kontor, der gerne må udstråle kreativitet, modernitet og vildskab.

Vedligeholdelse

Mange er per se skeptiske overfor tæpper, da tæpper umiddelbart fremstår mere besværlige at vedligeholde end for eksempelvis trægulve gør. Trægulve kræver dog også vedligeholdelse, og der er fordele ved at vælge væg-til-væg tæpper, som trægulve ikke kan efterleve. For eksempelvis er det ofte nemmere at se skidt og snavs på trægulve end det er tilfældet med tæpper. Desuden skal du med tæpper ikke frygte ridsede gulve, når du støvsuger, eller når du flytter dine møbler rundt. En god måde at beskytte sine væg-til-væg tæpper er ved at imprægnere dem, så de bliver mere modstandsdygtige overfor potentielle pletter. Hvis uheldet først er ude, er det vigtigt at handle hurtigt. Det gælder først og fremmest om at fjerne alt det ‘løse’, og ved våde pletter kan du med fordel starte med at duppe pletten med køkkenrulle. Det er vigtigt, at du ikke gnider på pletten, da dette vil forværre den. Dernæst kan du fjerne resten af pletten ved at duppe med lunkent vand eller med pletrens. Husk først at undersøge den pletrens, du køber, kan tåles af dit tæppe.